Terapi og kurs

Alt vi trenger for å bearbeide traumer er lagret i kroppen og kommer frem i terapien når vi trenger det.

-Dr Franz Ruppert-

Grunnlegger av IoPT.

IoPT i gruppe.

Gjennom identitetsmetoden IoPT vil vi i en liten gruppe jobbe individuelt. Ved å arbeide sammen i en gruppe får alle dyp innsikt og læring ved å stå i andres resonansprosesser.

På kurset blir du bevisst hvilke strategier du har brukt for å overleve og holde ut. Du blir i stand til å tre ut av identifiseringer med andre og stå støtt i deg selv

Dagskurs/introduksjonskurs med ulik varighet kr 950,-

Helgekurs med ulik varighet fra 2150,-

Fra 950,-

IoPT en til en.

Her jobber klient og terapeut sammen i en til en setting. Vi bruker markører og samtale gjennom 1,5 time.

Følgende tider er tilgjengelig etter avtale:

  • Tirsdager .
  • Onsdager.

Tidspunkt tirsdager og onsdager:

10:00 12:00 14:00 16:00 18:00

Pris 950,-

IoPT med hest

Hester er utmerkede resonansgivere som speiler signalene du gir. I denne timen benytter vi de to hestene Frøya og Prinsessa som står på Finstadjordet. De eies av Marte E. Ødemark som under timen vil være ansvarlig for hestene. Marte driver Kampen helseklinikk og er utdannet sykepleier, homeopat, sone og massasjeterapeut og yogainstruktør i medisinsk yoga.
Det er satt av 1,5 time til resonansprosessen.

Pris 1200,-

IoPT Parterapi

De fleste mennesker tar med seg sine tidlige livserfaringer inn i forholdet, bevisst eller ubevisst. Vi spiller ut vår usikkerhet, illusjoner, krav og forventninger uten å se at det er våre tidlige sår (sår i sjelen er definisjonen på traume) som utspiller seg.

Gjennom IoPT kommer vi til bakenforliggende årsak for samlivsutfordringene. Det blir satt av 3 timer og hver av dere får en resonansprosess hver. Ved å observere og komme i følelsesmessig kontakt med din egen og partners livshistorie vil dype, sunne bånd oppstå.

Pris 1750,- per par.

Tilbakemelding:

Jeg samarbeider med Linn i bruk av hest med IoPT, og kan anbefale henne på det varmeste. Hun er en dyktig, varm og høyst tilstedeværende terapeut.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close